Hoe het begon tussen Hudson & Rex (2024)

Serie

Jacob-Jan van de Groep

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 29-09-21 18:03

Hoe het begon tussen Hudson & Rex (1)

© Joanna.Kawecka@turner.com

Hudson & Rex

Voordat rechercheur Charlie Hudson en zijn hondse partner Rex vanaf volgende week weer nieuwe misdaden oplossen, laat de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen zien hoe de politiepartners elkaar leerden kennen.

De Canadese politieserie Hudson & Rex begint het nieuwe seizoen met een terugblik. Op weg naar een bezoek aan het kerkhof vertelt rechercheur Charlie Hudson (John Reardon) aan collega Sarah (Mayko Nguyen) hoe hij exact drie jaar geleden zijn partner, de trouwe hond Rex, leerde kennen bij een dramatisch verlopen ontvoeringszaak. Destijds was de hond nog het maatje van agente Grace Lindsay, en in een flashback zien we hoe zij door een kogel van de ontvoerder om het leven komt. Charlie besluit de ontvoeringszaak én de zorg voor Rex op zich te nemen.

Commissaris Rex

In Hudson & Rex wordt de hond gespeeld door een Duitse herder genaamd Diesel vom Burgimwald. Het is een directe afstammeling van de hond die de rol van Rex speelde in het Oostenrijkse origineel Commissaris Rex.

Tags en meer informatie

Diesel vom Burgimwald Justin Kelly Kevin Hanchard Mayko Nguyen John Reardon misdaadserie
Alle tips
START De echo van MH17 Straks22:10 - 22:50 · Informatief Op vier achtereenvolgende avonden reconstrueertde documentaire De Echo van MH17de ramp met vlucht MH17, tien jaar geleden. Als het toestel neerstort in Oekraïne, wordt er koortsachtig gewerkt om de slachtoffers terug te halen.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 11:03 Dit is waarom Het Perfecte Plaatje op Reis heerlijk is om terug te kijken 10:11 Guido Weijers dit jaar niet te zien met een Oudejaarsconference op tv 09:27 De TV van gisteren: ‘Slaapverwekkende’ EK finale tussen Spanje en Engeland levert ruim 3,6 miljoen kijkers op 15:36 Teruglezen: Ons interview met Shannen Doherty
De tv van gisteren Meer tv 15 jul De TV van gisteren: ‘Slaapverwekkende’ EK finale tussen Spanje en Engeland levert ruim 3,6 miljoen kijkers op
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 20:25 Love On Safari 19:00 Mimi and the Mountain Dragon 08:30 Ella Bella Bingo 00:00 Rock Island Mysteries 00:00 The Sleepers
Tip Love On Safari Nu20:25 - 22:21 · Film Verrassende erfenissen zijn vaak een goed uitgangspunt voor films. Het kan iemands leven totaal veranderen en dat geldt zeker voor Kira in Love on Safari.
Tip The Revenant Nu20:25 - 23:31 · Film Leonardo DiCaprio staat al sinds de jaren 90 bekend als een van de beste acteurs van Hollywood.Het enige wat nog ontbrak: een Oscar. In 2016 was het eindelijkzover. VoorThe Revenantwon hij – na drieeerdere nominaties – de Oscar voor beste acteur.
Tip Flodder Nu20:27 - 22:43 · Film De Nederlandse klassieker Flodderdraait om hetasociale gezin Flodder dat een huis in een villawijk krijgt toegewezen. De filmbleek een gouden zet van Dick Maas: er volgden nog twee films en een tv-serie.
Tip American Beauty Nu20:30 - 22:55 · Film "My name is Lester Burnham. I'm 42 years old. In less than a year, I'll be dead. In a way, I'm dead already." Met deze zin opent de filmAmerican Beauty.
Tip Sportlab Sedoc - De weg naar Parijs Nu20:35 - 21:25 · Informatief Karolien Florijn, deze Spelen topfavoriet op de skiff (een eenpersoonsroeiboot), heeft op weg naar Parijs de nodige tegenslag. Op het trainingskamp krijgt ze te maken met een vervelende griep waardoor ze niet kan trainen.
Tip 20 jaar Het gevoel van de Vierdaagse Straks21:25 - 22:10 · Informatief Fons de Poel verslaat al twintig jaar de Vierdaagse. In 20 Jaar Het Gevoel van de Vierdaagse blikt hij terug op wat er passeerde: klimaatveranderingen, covid, afgelastingen en veiligheidsregels.
START De Oranjezomer Straks21:33 - 22:34 · Informatief De Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks neemt het stokje weer over van Wilfred Genee. Vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam bespreekt ze de komende maand met vaste gasten elke werkdag actualiteit, entertainment en sport.
Tip Kopen of slopen Straks21:53 - 23:26 · Informatief Joost en Mariska uit deze herhaling van Kopen of Slopen willen ruimer wonen. Moeten ze verbouwen of toch verhuizen? Caroline Tensen, makelaar Alex van Keulen en architect Britta van Egmond helpen het IJmuidens stel met drie kinderen bij deze keuze.

Toon meer tips

Hoe het begon tussen Hudson & Rex (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 5884

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.