22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (2024)

šŸ‘‡

šŸ“–Inhoudsopgave:

  • Zwart en grijs
  • Minimalistische bloemen tattoo onderarm
  • Wilde bloemen
  • Abstracte bloemen tattoo
  • Onderarm bloemen tattoo armband
  • Bloemen tattoo met mandala
  • Bloemen tattoo met vlinders
  • Blackout bloemen tattoo
  • Bloementattoo met halve mouwen
  • Aquarel bloemen tattoo
  • Bloemen tattoo met anime afbeeldingen

Een bloemen tattoo op je onderarm is een vrouwelijke en goddelijke keuze. Je kunt veel verschillende kruidenafbeeldingen doen of zelfs volledige bloemen die prachtig worden gedaan.

Er zit een specifieke betekenis achter deze tattoos. Ze staan voor schoonheid, liefde, onsterfelijkheid en de strijd van het leven. Het is een prachtige ode aan de pijn die je in je leven hebt doorgemaakt en hoe je rouwt om de persoon die je was voor het trauma.

Door de geschiedenis heen zijn deze tattoos in veel verschillende culturen gebruikt, wat betekent dat je eeuwen werk eert door dit op het canvas van je lichaam te doen. Het maakt niet uit of je een zwart-grijze of een full-color tattoo doet ā€“ hoe dan ook, het is als een eeuwige versiering op je lichaam.

In dit artikel hebben we 22 verschillende ontwerpen verzameld om je te inspireren over wat je op je onderarm zou moeten laten zetten.

Zwart en grijs

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (1)

Zwart-grijze tattoos zijn op dit moment erg populair. Veel mensen kiezen deze stijl boven elk ander ontwerp. Op de foto hierboven zie je een combinatie van zonnebloemen en bladeren die perfect zijn samengesteld op de onderarm. De bladeren bewegen helemaal naar beneden op de bovenkant van de pols en hand.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (2)

Een magnolia bloem is ook een geweldige tattoo keuze. Het vertegenwoordigt uithoudingsvermogen en adel, wat heel belangrijk is om op je lichaam te laten zien. Het is een voorstelling dat je als held uit de strijd bent gekomen. Hier zie je een magnolia tak die langs de arm naar beneden valt, in zwart en grijs. Zelfs de vallende bladeren zijn prachtig.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (3)

Het spel met de negatieve ruimte van de huid en het zwart en grijs is prachtig. Je ziet de diepte van de bloem, terwijl je toch aandacht kunt besteden aan de hele tattoo. De omringende bladeren creƫren een mooie compositie die zich uitspreidt en in andere tattoos kan worden verwerkt.

Minimalistische bloemen tattoo onderarm

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (4)

Soms hoeft je tattoo niet je hele arm in beslag te nemen. Hier hebben we daar een voorbeeld van! De lotus tattoo die hier met fijne lijnen is gezet, creĆ«ert zoā€™n delicaat gevoel. De lotusbloem staat voor het voorbijgaan van ontberingen en de maan bovenop is een prachtig detail. De gestippelde bladeren zien eruit als kleine schaduwen, maar ze zijn nog steeds perfect leesbaar.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (5)

Zelfs in minimalistische tattoos kun je veel details stoppen. Je kunt ze zelfs inpakken met kleuren. In deze onderarm bloemen tattoo zie je een blauwe hortensia die omringd is door kleinere bloemen. Elke bloem is perfect leesbaar en de schakering van de kleuren is onberispelijk.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (6)

Minimalistische tattoos kunnen ook groter zijn, maar minder details bevatten. In dit voorbeeld zie je een tak van een Sakura boom. De compositie is geplaatst om de natuurlijke beweging van de arm te volgen en de ingewikkelde bloemen en bladeren maken dit ontwerp zo uniek.

Wilde bloemen

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (7)

Wilde bloemen worden steeds populairder. Mensen kiezen ervoor om ze te tatoeƫren in plaats van gewone rozen, wat ik helemaal begrijp. Op de foto hierboven zie je een klein boeket wilde bloemen met mooie contrasterende kleuren. De kunstenaar heeft zelfs een kleine hommel en een colibri toegevoegd aan het ontwerp, waardoor het een eigen persoonlijkheid krijgt.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (8)

In tegenstelling tot het vorige ontwerp hebben we in dit voorbeeld minder kleuren, maar het is nog steeds perfect in balans tussen de warme en koude tinten. Het lavendel voegt een prachtig contrast toe, maar de omringende bladeren geven dit ontwerp een ziel. De schaduwwerking is perfect gedaan, waarbij de bloemen nog steeds de hoofdrol spelen.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (9)

Wilde bloemen hoeven niet altijd kleurrijk te zijn. In dit voorbeeld hebben we alleen kleine gele bloemen boven aan de tak. De tak zelf vloeit echter perfect langs de arm en het is heel realistisch gedaan. Het ziet er grillig en betoverend uit, en het past perfect bij mensen die geen volumineuze ontwerpen op hun onderarmen willen.

Zie ook: 26 Ideeƫn voor een kompas tattoo voor de reiziger in jezelf

Abstracte bloemen tattoo

Een abstracte bloementattoo op je onderarm kan de perfecte aanvulling zijn op je collectie tattoos. Je kunt een abstract ontwerp maken of je kunt, zoals in dit voorbeeld, kleuren gebruiken om je ongewone ziel weer te geven. Op deze foto zijn de pastelkleuren niet uitgewaaierd, ze zijn er niet om de bladeren of de bloem zelf op te vullen. Deze kleuren zijn fragmentarisch en dat is opzettelijk. Als je op zoek bent naar iets ongewoons, dan is dit perfect voor jou.

Onderarm bloemen tattoo armband

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (11)

Je onderarm is de perfecte plaats voor je bloementattoo. Je kunt er zelfs een armband van maken. Op de foto hierboven kun je zien dat de ranken een volledige draai om de onderarm maken, en ze komen tot een einde aan de bovenkant van de hand. De rode bloem is daar geplaatst als contrast voor het zwarte en grijze ontwerp.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (12)

Je kunt zelfs besluiten om een echte armband op je onderarm te tatoeƫren, zoals je hier kunt zien. De lijnen creƫren een negatieve ruimte, die wordt omringd door een prachtige compositie van zwarte en grijze bloemen. Het is bijna een halve mouw die is veranderd in een armband, en het is absoluut prachtig.

Bloemen tattoo met mandala

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (13)

Een mandala tattoo combineren met een bloemenontwerp is niet zo ongewoon. Je kunt de ontberingen van je leven weergeven met de balans die je hebt gevonden nadat je aan de andere kant bent gekomen. Het mandala ontwerp op deze zwart-grijze tattoo is omgeven door gestippelde schaduwen en perfect getekende bloemen. Er is een verscheidenheid aan bloemen, die je kunt afwisselen en die bloemen kunt kiezen waarmee jij je het meest verbonden voelt.

Bloemen tattoo met vlinders

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (14)

Vlinders zijn altijd een symbool van wedergeboorte geweest. Als je een bloemen tattoo op je onderarm zet, vertel je iedereen dat je elegant door de ontberingen van het leven gaat. Maar de vlinder geeft aan dat je er nog verfijnder en vrouwelijker uit bent gekomen.

Op de foto hierboven zie je Sakura bloemen met een vlinder. Het fijne lijnwerk is sierlijk en laat perfect de kwetsbaarheid van de bloemen en de vlinder zien.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (15)

Een compositie die abstract en toch mooi is, zie je in de bloementattoo op deze onderarm. De Sakura bloemen zijn getekend als de vleugel van een vlinder die zich uitspreidt in de wind. De fijne lijnen zijn scherp, ook al is er veel schaduw op deze tattoo, het overheerst het delicate ontwerp niet.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (16)

Wat dacht je ervan om voor jezelf iets gewaagders te kiezen? Bijvoorbeeld, zoals te zien is op de foto hierboven, een halve mouw met een mot in plaats van een vlinder, een bijtje aan het eind en een armband van negatieve ruimte, die wordt gecombineerd met een heleboel bloemmotieven eromheen. Dat klinkt als een combinatie die prachtig zal staan op je onderarm! Zelfs de grotere ontwerpen kunnen er vrouwelijk uitzien, zoals je kunt zien.

Blackout bloemen tattoo

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (17)

Blackout tattoos zijn niet zo populair, wat alleen maar betekent dat je heel uniek bent als je er een neemt. Deze tatoeage in Japanse stijl heeft vrij gedurfde en dikke lijnen, maar door de halflange mouwen zijn de bloemen de hoofdrolspelers.

Bloementattoo met halve mouwen

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (18)

Als je besluit om een halve mouw op je onderarm te laten zetten, dan kun je kiezen uit veel verschillende ontwerpen voor bloementatoeages. Op de foto hierboven kun je zien dat wilde bloemen een prachtige compositie vormen, zelfs als ze zwart en grijs zijn. Het lijkt alsof ze uit de hand van deze persoon groeien, en ze verspreiden zich rond de elleboog.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (19)

Soms kan een halve mouw zelfs woorden en insecten bevatten. De krachtige lijnen van de bloementattoo op deze onderarm geven dit ontwerp een zeer solide uitstraling. De kleine flitsen van de huid eronder zorgen echter voor contrast in deze compositie.

Aquarel bloemen tattoo

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (20)

Een aquarel bloemen tattoo op je onderarm zal zeker een statement zijn. Door kleuren op je lichaam te zetten zie je er leuk en toegankelijk uit. Hier zie je een halve mouw die helemaal gekleurd is. Er zijn een paar bloemen die zijn gedaan met gedurfd zwart lijnwerk, maar de meeste aandacht gaat uit naar de grote spatten van kleur eromheen.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (21)

Een aquarel bloemen tattoo op je onderarm hoeft er niet rommelig uit te zien. Net als in deze afbeelding kan het er perfect gecomponeerd en getekend uitzien. Je kunt zien dat dit ontwerp is ingekleurd, maar toch zo is samengesteld dat er een balans is tussen de felgele bloemen en de donkergroene bladeren.

Bloemen tattoo met anime afbeeldingen

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (22)

Hou je van anime? Nou, dan is het maar goed dat je onderarm versierd kan worden met een bloementattoo terwijl er ook beelden uit je favoriete anime in verwerkt zijn. In dit voorbeeld zien we het medaillon van Sailor Moon, dat wordt gecombineerd met geometrische vormen, bloemen en een verduisterende armband rond de onderarm. De combinatie van de verschillende lijnen geeft deze tattoo dimensie en een heel delicaat gevoel.

22 Bloemen Tattoo Ideeƫn Om Je Onderarm Te Versieren (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5917

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.